Helaftensarrangement 

 

Velkomstdrink

Forretter, vælg mellem:

Ovnbagt laks med spinat, hummersauce og hjemmebagt brød.
Fisketallerken med tre variationer og hjemmebagt brød.
Hjemmelavet lakseroulade med rejer, anrettet på salatbund med hjemmebagt brød.

Tre forskellige variantioner af forretter med hjemmebagt brød.

Stegeretter, vælg mellem:

Kalvesteg med årstidens grøntsager eller stegt som vildt.
Oksesteg med årstidens grøntsager.
Sødmælkskalveculotte med årstidens grøntsager - tillæg pr. person 25,-
Rosastegt oksefilet med årstidens grøntsager - tillæg pr. person 56,-
Cavery (Ta’ selv) 3 slags kød, saucer, salater - tilæg pr. person 58,-

Desserter, vælg mellem:

Hjemmelavet islagkage med hindbærsauce.
Gateau Marcel med frugter og rørt is.
Desserttallerken (tillæg pr. person 25,-)

Vine:

Husets vine ad libitum incl. dessertvin.
Øl og vand under middagen.

Kaffe:

Kaffe med hjemmebagt kransekage.

Natmad, vælg mellem:

Æggekage med bacon og purløg.
Grovbrød med pålæg, brie og varm leverpostej.
Frikadeller med kold kartoffelsalat.
Aspargessuppe/klar suppe.

Hjemmelavede hotdog (lav selv)

Pris pr. couvert Kr. 495,-

Pris pr. couvert Kr. 525,-

Hvis dette arrangement suppleres med fri øl, vand og hvidvinsbowle under dansen.

Pris pr. couvert Kr. 625,-

Ved fri bar (excl. luxus-spiritus)
  

 Priserne er gældende fra 1.1.2019

Arrangementet slutter 1 time efter at natmaden er severet.

Dagens Middag


Mandag d. 15.4

Millionbøf

   

Tirsdag d. 16.4

Irsk stuvning

  

Onsdag d. 17.4

Frikadeller

  

Skærtorsdag d. 18.4

Ribbensteg

 

Langfredag d. 19.4

Kalvesteg

 

Lørdag d. 20.4

Hakkebøf m/bearnaisesovs

 

Påskedag

Gl.dags flæskesteg med rødkål

 

2. Påskedag den 22.4

Stegt skinke

 

  

Serveres fra kl. 12 til 20

 

Hver dag: kr. 58,-

 

- ud af huset: kr. 63,-