Ud af huset

Her kan du sammensætte din helt egen menu, til enhver festlig begivenhed.
Så bliver middagen helt unik efter din egen smag.

 

Forretter

- Alle forretter serveres med hjemmebagt brød.

RejecocktailDKK 65,-
Kold laks med rejer og aspargesDKK 65,-
Tappas tallerken, 3 slagsDKK 93,-
Ferskrøget laks med røræg og spinatDKK 78,-
Hjemmelavet lakseroulade med rejerDKK 68,-
Tarteletter med høns i asparges, 3 pr persDKK 58,-
Klarsuppe med bollerDKK 62,-
Flødelegeret urtesupperDKK 69,-
Dampet fisk med rejer og aspargesDKK 65,-

 

Hovedretter

Gammeldags oksesteg med sovs, kartofler, 3 slags
grøntsager, surt og sødt
DKK 158,-
Kalvesteg med sovs, kartofler og årstidens grøntsager,
4 slags
DKK 158,-
Kalvesteg stegt som vildt, surt, sødt, waldorfsalat,
svampe, bønner med løg og bacon, sovs og kartofler
DKK 158,-
Rosa stegt oksefilet med rissoles, rødvinssovs, svampe,
broccoli og ristede gulerødder
DKK 198,-
Oksetournedos med 4 slags grøntsager, rissoles og
rødvinssovs
DKK 233,-
Kogt oksekød med 2 slags grøntsager, peberrodssovs
og rissoles
DKK 148,-
Svinekam med rødkål, 2 slags grøntsager, sovs og
kartofler
DKK 108,-
Skinkeschnitzel(350g), brasede kartofler, smørsovs,
ærter og wienergarniture
DKK 163,-

 

Desserter

Hjemmelavet is med jordbærsovsDKK 45,-
Hjemmelavet islagkage med hindbærsovsDKK 53,-
Fløderand med kirsebærsovsDKK 45,-
CitronfromageDKK 45,-
Friskefrugter med rørt isDKK 51,-
Dessert tallerken med frugt, fromage, 2 slags kage
og is med fragilitet
DKK 95,-

 

min 10 couv

Dagens Middag


Mandag d. 14.10

Skinke i ærter og gulerødder

   

Tirsdag d. 15.10

Millionbøf

  

Onsdag d. 16.10

Medister

  

Torsdag d. 17.10

Karbonade

 

Fredag d. 18.10

½ kylling

 

Lørdag d. 19.10

Hakkebøf m/bearnaisesovs

 

Hver søndag

Gl.dags flæskesteg med rødkål

 

Mandag den 21.10

Kylling i paprikasovs

 

  

Serveres fra kl. 12 til 20

 

Hver dag: kr. 63,-

 

- ud af huset: kr. 68,-